google+

linkedin

Lisää laajuutta äänialaan ja lumovoimaa lauluun!

Oletko täysin kyllästynyt suihkussa laulamiseen ja siihen, että äänesi käheytyy puolen tunnin laulamisen jälkeen? Helpoilla laulutekniikkaharjoituksilla ja samassa tilanteessa olevan ryhmän tuella vapaudut taas laulamaan sydämesi kyllyydestä ja rohkaistut laulamaan missä ja milloin haluat!

 

Tämän verkkovälitteisen ryhmävalmennuksen kautta saat todella kadoksissa olleen laulun takaisin elämääsi – ja kaiken laulamiseen liittyvän nautinnon aivan kuten 10–15 vuotta sitten. Mikä parasta, voit osallistua siihen mistä päin Suomea tahansa, kunhan sinulla on hyvä nettiyhteys, mikrofoni  ja kuulokkeet!

 

Tiedät kai tunteen, kun haluaisit laulaa, mutta harmittaa jo valmiiksi epävireisyys, äänen käheytyminen, äänen takertuminen kurkkuun ja ennen kaikkea se, että muut huomauttelevat sinulle, ettet osaa mitään? Entä jos tarttuisit tähän asiaan nyt, opettelisit käyttämään ääntäsi niin, että laulaminen olisi aina helppoa ja vaivatonta, ja sinun olisi paljon helpompi laulaa myös niitä korkeita ääniä? Ja jos vielä äänesi kuulostaisi niin hyvältä, että moitteiden ja ivan sijaan saisit kiitosta ja kehuja laulustasi?

 

Olen Liisi Pettersson, laulunopettaja (amk) ja vokologi FM. Olen opettanut ja valmentanut laulajia ja laulunharrastajia yrittäjänä yli 4 vuotta ja sitä ennen yksityisesti 5 vuotta. Urani aikana olen auttanut satoja laulajia saamaan lauluunsa helppoutta, varmuutta ja iloa musiikkityylistä riippumatta.

 

 

Minulle on tullut laulajia, joilla on ollut äänialaa kvintin – eli yhden kolmisoinnun – verran, ja siitä vuoden päästä he ovat ongelmitta pystyneet laulamaan kappaleita, jotka kulkevat puolentoista oktaavin alueella. Heidän äänialansa on siis vuodessa liki kolminkertaistunut. Tai laulajia, jotka ovat saaneet äänensä käheäksi kymmenen minuutin laulamisen jälkeen, ja jotka nyt oikean tekniikan opittuaan pystyvät laulamaan useita tunteja putkeen. Osaa laulajista olen valmentanut jopa esiintymislavoille ja kilpailuihin asti, ja ollut heidän tukenaan koko valmistautumisprosessin ajan.

 

" Osallistuin Laulu liikkeelle -kurssille, koska halusin tietoa laulutekniikasta sekä treenata laulamista siten, että voisin laulaa haaveilemani kappaleen ihan omaksi ilokseni. Saivat harjoittelusta toki kotona muutkin osansa! Kurssi oli hyvin toteutettu ja soveltui kiireenkin keskelle mainiosti verkkovalmennuksien avulla, Jännitti toki tulla kurssille, jossa ei tuntenut ketään. Ryhmä muodostui kuitenkin mukavasti ja kaikilla oli samankaltaiset haasteet laulamisensa suhteen. Liisin vetämät yhteiset harjoitukset olivat hyviä ja tekniikkaopit hyödyllisiä. Yhdessä harjoitteleminen oli hauskaa, toi tukea ja uskoa omaan onnistumiseen. Pääsin tavoitteeseeni ja laulu jatkuu!"  - Katja Rantala Laulu liikkeelle -valmennuksessa

 

Nyt haluan kertoa sinulle eräästä mahdollisuudesta, joka on hyödynnettävänäsi taas pian!

 

Olen aloittamassa Laulu liikkeelle –ryhmävalmennuksen uuden innokkaan porukan kanssa ja kutsun sinut mukaan valmennukseen! Teemme kurssilla runsaasti tekniikkaharjoitteita, sillä laulamaan oppii kaikkein parhaiten laulamalla. Sen lisäksi teemme harjoituksia esiintymiseen, tunneilmaisuun ja omaan kehoon asettumiseen liittyen, sillä oman kehon ja mielen tunteminen on laulajalle hyvin tärkeää. Puhumme myös uskomuksista, sillä mikään ei estä oppimista tehokkaammin kuin uskomukset, joissa ei ole mitään perää.

 

”Kannustava, lämmin ilmapiiri, uusia oivalluksia itselleni.” Laulaja Laulu liikkeelle -valmennuksessa

 

”Valmennuksessa opittiin paljon hyödyllisiä tekniikoita. Mukavan rento kurssi aloittelijoille, johon oli aina mukava tulla.” Laulaja Laulu liikkeelle -valmennuksessa

 

 

Tämän valmennuksen aikana opit mm.

 • luottamaan paremmin omaan ääneesi ja löytämään aina hyvän lauluvireen – niin henkisesti kuin fyysisesti
 • pääsemään syvempään kosketukseen oman äänesi kanssa ja säätelemään vireystilaasi niin, että laulaminen tuntuu aina helpolta ja luontevalta
 • käyttämään kehoasi niin, että se tukee lauluasi ja saat todella paljon lisää laulua elämääsi. Kuka tietää, vaikka päätyisit sinäkin esiintymislavoille…

 

Tämä valmennus on muuttanut jo kymmenen laulajan käsitystä omasta äänestään ja antanut heille runsaasti itsevarmuutta laululliseen ilmaisuun ja oman äänensä kehittämiseen. Valmennuksen jälkeen moni on lähtenyt kuoroon tai saanut itsevarmuutta harjoitella itse lisää laulua – nyt turvallisemmalla tekniikalla ja kirkkaammilla tavoitteilla.

 

”Olin yllättynyt siitä, miten paljon saa tukea opettajan lisäksi ryhmältä.” Tarja, Laulu liikkeelle -valmennus

 

”Hieno kokemus, sain rohkeutta laulamiseen.” Anne Heiskanen, Laulu likkeelle –valmennus

 

Laulu liikkeelle –valmennuksen sisältö:

 • Ryhmävalmennukset 6 x 120 min videoyhteydellä verkossa torstaisin 5.4.–3.5. ja 17.5. klo 18.30–20.30
 • Laulajan työkalupakki – 4 tekniikkaharjoituksen videokurssi, josta saat todella tukea harjoitteluusi
 • Yksi 20 minuutin valmennussessio vain minun kanssani – kaikkein tehokkaimmat tekniikat ja harjoitukset juuri sinun lauluäänesi kehittymiselle!
 • Vain valmennukseen osallistujien käytössä oleva salainen FB-ryhmä, jossa pääset jakamaan oivalluksiasi ja oppimiskokemuksiasi valmennuksen aikana ja oppimaan muiden oivalluksista

 

Ryhmätapaamisten teemat:

 1. Omaan ääneen tutustuminen ja lauluhengitys
 2. Artikulaation helpottaminen
 3. Korkeiden ja matalien äänten laulaminen hyvällä tekniikalla
 4. Lauluilmaisu ja kappaleiden tulkinta
 5. Esiintymisen harjoittelu
 6. Vinkkejä ääniharjoitteluun ja oman äänen kehittämiseen

 

Ryhmätapaamisissa noin puolet ajasta käytämme keskusteluun ja erilaisiin laulamista ja ilmaisua tukeviin harjoitteisiin. Toinen puoli on varattu laulamiselle, ja teemme harjoitteita sekä yhdessä että erikseen. Tietysti laulamme myös paljon lauluja eri genreistä: iskelmää, poppia, rockia, jazzia, kansanlauluja ja klassista. Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla on mahdollisuus käydä läpi juuri sinun laulamiseesi liittyviä haasteita oman esitettävän kappaleesi näkökulmasta tai muuten vain harjoitella kurssilla käytyjä asioita ja saada yksilöllistä ohjausta lauluusi.

 

Kurssi alkaa viikolla 14. Viikolla 19 torstai on pyhäpäivä ja silloin emme pidä tunteja. Mutta muuten – kuuden viikon ajan intensiivistä harjoittelua, jotta sinä saisit laulusi liikkeelle ja todella lisää laulua elämääsi liian pitkän tauon jälkeen. Pääset kurssille, kun klikkaat alla olevaa ilmoittautumispainiketta ja täytät tietosi siitä aukeavaan ilmoittautumislomakkeeseen. Maksamalla laskun varmistat paikkasi valmennuksessa.

 

Ryhmävalmennusten aiheet:

 

BONUKSET:

 • Löydä äänesi – äänenhuolto tutuksi -verkkokurssi, jossa on bonuksineen yhteensä 10 videota äänesi huoltamiseen
 • 3 videon kestoinen laulutekniikan minikurssi, josta saat apua erityisesti korkeiden äänien laulamiseen
 • 15 sivuinen Opas äänen pikarentoutukseen – tässä oppaassa on kaikki tieto, mitä oikeanlaisen äänenkäyttötekniikan lisäksi tarvitset äänestäsi huolehtimiseen!

 

HINTA:

Tämän hurjasti laulusi iloa ja varmuutta lisäävän ryhmävalmennuksen hinta on 229 € (sis. alv 24 %). Sillä hinnalla et saisi minulta edes kolmea yksilövalmennustuntia. Ja nyt – saat kaksitoista tuntia tehokasta opetusta sekä upeat lisämateriaalit lauluäänesi kehittämiseen ja äänenhuoltoon.

 

Haluatko mukaan tähän valmennukseen? Täytä allaoleva ilmoittautumislomake, niin saat sähköpostiisi ohjeet kurssille rekisteröitymiseen! Kurssi maksetaan verkkokaupassa ennen tapaamisten alkamista.