Hinnasto

Laulun ja puheen yksilövalmennusta on tarjolla kertatunteina, kahden ja viiden kerran paketteina tai ryhmä- ja kausivalmennusten muodossa. Tutustu tuntikuvauksiin palvelut-välilehdellä.

 

HENKILÖKOHTAINEN ÄÄNIVALMENNUS

Laulun ja puheen kertatunneille voit tulla aina kun vapaita aikoja löytyy. Varaa tunti verkkokalenterista, ja tutustu yleisiin varaus- ja peruutusehtoihin tuntia varatessa. Kertatunnit näkyvät kalenterissa 3 vkon päähän ja ne maksetaan tunnin yhteydessä käteisellä tai pankki-/luottokortilla.

PALVELU: Äänivalmennus 55 min
HINTA: 90 €
 Varaa aika

 

VALMENNUSPAKETIT

PALVELU: Tutustumistarjous 2 x 55 min Äänivalmennus 5 x 55 min
HINTA/KERTA:  80 € 85 €
YHTEENSÄ: 160 € 425 €
Lue lisää   Lue lisää

LAULU LIIKKEELLE -ryhmävalmennus

Tämän verkkovälitteisen ryhmävalmennuksen kautta saat todella kadoksissa olleen laulun takaisin elämääsi – ja kaiken laulamiseen liittyvän nautinnon aivan kuten 10–15 vuotta sitten. Mikä parasta, voit osallistua siihen mistä päin Suomea tahansa, kunhan sinulla on hyvä nettiyhteys, mikrofoni  ja kuulokkeet. Tutustu tästä!

 

LAULAJASTA LAVATÄHDEKSI  -kausivalmennus

Tämän valmennuksen myötä esiintymisjännitykseen liittyvät pelkosi jäävät historiaan, sillä minä autan sinua tuomaan esille sisäisen karismasi, rohkaistumaan lavalle, ja laulamaan ja esiintymään omana valloittavana itsenäsi! Lue lisää täältä!

MUUT MAKSUT JA MAKSUEHDOT

Kausi- ja kurssimaksu: 7/14 pv / ennakkomaksu
Kertatunnit: käteinen tai sirullinen pankkikortti/luottokortti/Visa Electron
Laskutuslisä: 5 € / lasku, laskutetaan paperilaskusta
Maksumuistutus: 5 €
Sopimuksen purkumaksu: 100 €, koskee sopimuksen purkua kesken kauden ilman pätevää syytä (ks. kausisopimus)
Viivästyskorko: Korkolain mukainen

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnasto on toistaiseksi voimassa. Maksettuja ennakkomaksuja ei palauteta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.