+358 44 552 3736

liisi (ät) aaniluotsi.fi

Palvelut

Laulutunteja, puhetekniikkaa ja esiintymisvalmennusta sinulle ja työyhteisöllesi

Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit valita puheen tai laulun tai harjoitella vaikka molempia. Valmennus suunnitellaan sinun tavoitteidesi pohjalta ja lähtötasollasi ei ole merkitystä. Voit siis tulla, vaikka olisit vasta aloittamassa laulutaivaltasi, tai vaikka sinua jännittäisi esiintyminen ja muiden edessä laulaminen. Toisaalta opit varmasti hyödyllisiä tekniikoita ja saat varmuutta musiikin tulkintaan, vaikka olisit pidemmälläkin lauluopinnoissasi.

Jos olet kiinnostunut puheäänen kehittämisestä, lähtökohtasi voi olla mikä vain: äänen kiristyminen tai väsyminen, äänenlaatu, josta olet saanut palautetta tai vain toive puhua kuuluvammin, vakuuttavammin tai uskottavammin. Valmennukseen voidaan yhdistää myös esiintymisvalmennusta omien toiveidesi mukaisesti.

Lauluvalmennus

Äänivalmennus

 

Äänenkäytön ja äänenhuollon palvelut työyhteisöille

Työyhteisöjen äänenkäytön valmennuksissa käymme läpi äänen kuormittavuustekijöitä työelämässä ja etsimme yhdessä keinoja minimoida äänenkäytön riskitekijät. Asiakkaan tarpeen mukaan teemme yhdessä tekniikkaharjoituksia, jotka auttavat kehittämään ääntä monipuoliseksi ja vakuuttavaksi. Opettelemme myös huoltamaan ääntä niin, että ääni voi hyvin ja antaa työntekijälle energiaa keskittyä työhönsä.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: