+358 44 552 3736

liisi (ät) aaniluotsi.fi

Kausivalmennus

Syyskausi alkaa – bäkkäripassit jaossa!

 

Bäkkäripassi on sinulle, joka tahdot enemmän. Bäkkäripassin saat aina neljäksi kuukaudeksi kerrallaan ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle alkavat maaliskuussa, heinäkuussa ja marraskuussa.

 

Ilmoittautuminen syyskaudelle 4.9.–15.12.2017 on päättynyt! Kysy peruutuspaikkoja sähköpostitse!

Kausivalmennuksessa opit mm.

 • Tuottamaan ääntä helposti ja kestävästi
 • Tukemaan oikeanlaisella hengityksellä äänenkäyttöäsi
 • Käyttämään ääntöväylää äänihuulista suuhun ja sieraimiin niin, että se voimistaa ääntäsi luonnollisesti ja antaa sille haluamasi sävyn
 • Puhumaan kantavalla ja kestävällä äänellä
 • Käyttämään ääntäsi monipuolisesti ja turvallisesti
 • Laulamaan eri korkeuksilta tyylinmukaisesti ja ääntä rasittamatta
 • Kehittämään ääntäsi yksinkertaisilla harjoituksilla
 • Huoltamaan ääntäsi erilaisilla apuvälineillä
 • Esiintymään vakuuttavasti
 • Ilmaisemaan tunteitasi äänen kautta vapaasti ja omaa persoonaasi ilmentäen

 

Bäkkäriläisenä saat kaiken tämän:

 • henkilökohtainen äänivalmennus (laulu, puhe, esiintyminen) valitsemasi paketin mukaan Helsingin Metsälässä tai Skypen kautta
 • henkilökohtainen tavoitteiden määrittely ja valmentajan tuki niitä tavoitellessasi
 • parempi kehotietoisuus ja kyky olla läsnä omassa kehossasi
 • tehokkaat tekniikkaharjoituksia äänesi kehittämiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen
 • luovuutta edistävät harjoitteet ja sukellus musiikin, draaman ja ääni-impron maailmaan – jos niin haluat…

 

…ja sitten vielä huippujuttu, josta olen erityisen ylpeä:

 

 • ainutlaatuinen äänenkäyttäjien nettiyhteisö Bäkkäri, jossa voit tutustua muihin äänenkäyttäjiin, jakaa kiinnostavia juttuja ja hyviä treeni-ideoita ja kysyä valmentajaltasi kiperiä kysymyksiä. Käytössäsi on myös harjoitusvideoita ja Spotify-listoja, joilla saat helposti treeni-innon päälle ja musiikintuntemustasi kasvatettua. Oppiminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja hauskempaa!

 

Muutama asia vielä:

 

 • Äänen kehittyminen edellyttää sitoutumista harjoitteluun. Vaikuttavan ja kestävän puheäänen saat parhaassa tapauksessa jo 15 minuutin päivittäisellä treenillä. Myös rentoon laulufiilikseen ja musiikilliseen nirvanaan pääset vähemmälläkin treenillä tuntien aikana. Jos taas haluat tulla superstaraksi, tarvitset luultavasti enemmän harjoittelua. Oli miten, oli kiksit laulamisesta ja äänenkäytöstä kuuluvat pakettiin jokaisella bäkkäriläisellä tavoitteista riippumatta.

 

 • Valmennukseni on hyvin keholähtöistä. Käytän äänen fysiologiaa valmennuksen lähtökohtana ja yhdistän siihen äänenkäytön psykofyysisiä menetelmiä. Valmennuksessani opit siis keskittymään omaan napaasi ja kehoosi vähän laajemminkin, sekä lihastoimintoja muokkaamalla että mielikuvien avulla.

 

 • Olen viime aikoina tutustunut itsensä kehittämisen ja visualisoinnin menetelmiin mm. NLP-menetelmän (neuro linguistic programming) kautta. Tulen siis tarjoamaan kehityksesi tueksi myös mielenhallinnan ja visualisoinnin tekniikoita.

 

 • Koska haluan olla kausivalmennettavien tukena ja apuna mahdollisimman hyvin, otan kausivalmennukseen vain rajatun määrän osallistujia. Tälle syksylle on tarjolla 15 valmennuspaikkaa. Tästä syystä sinun kannattaa toimia nopeasti, jos tahdot päästä valmennukseen.

 

”On ollut hienoa kehittää itsessäni puolta, joka oli melkeinpä unohtuneena niin pitkään. Harjoittelu on kivaa ja laulutaidoissa tapahtuu edistymistä (usein hitaasti, mutta kuitenkin). Sekin palkitsee, että biisejä oppii tuntemaan entistä paremmin.” (Timo, laulun kausioppilas)

 

”Laadukasta ja oppilaan lähtökohdat huomioonottavaa opetusta, joka sopii myös pidempään alalla olleille musiikin ammattilaisille” (Jussi, laulun kausioppilas)

 

 • Vaikka laulankin taidokkaasti sekä klassista että pop-/jazzlaulua, en voi sanoa olevani jazzguru tai soulsister. Lupaan kuitenkin antaa sinulle paljon eväitä eteenpäin kauden aikana ja auttaa sinua löytämään sellaisen opettajan, joka tekee sinusta sellaisen!

 

 • Omaan ääneen tutustuminen on matka, joka ei luultavasti pääty koskaan. Luultavasti kohtaat tällä matkalla sekä upeita elämyksiä että ei-niin-mairittelevia tuntemuksia. Ahkeraa harjoittelijaa odottaa kuitenkin palkinto: uusi, upea ääni. Oletko valmis lähtemään matkalle kohti tuntematonta?

Tilaa Klubiposti, niin saat muistutuksia ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Voit myös varata ajan esittelytunnille ennen ilmoittautumista, jos et ennen ole käynyt valmennuksessani.

 

 

LISÄTIETOJA:

 

Bäkkäripassi on voimassa neljä kuukautta kerrallaan. Passi annetaan jokaiselle yli 13-vuotiaalle ilmoittautujalle ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kausimaksun neljältä kuukaudelta. Ilmoittautumiset uudelle kaudelle alkavat heinäkuussa, marraskuussa ja maaliskuussa. Bäkkäriläisenä voit sopia säännöllisen tapaamisajan kanssani ilmoittautumisen yhteydessä tai varata tunnit yksitellen verkkokalenterista.

 

Paketteja on 4 erilaista (kesäkaudella 2) ja tunneilla käydään joko viikottain tai kahden viikon välein paketista riippuen. Kesäkaudelle on myynnissä vain 8 kerran paketteja. Bäkkäripassi laskutetaan kuukausittain 4 erässä, ensimmäisen erän tulee olla maksettu ennen kauden ensimmäistä tuntia.

 

Bäkkäripassiin sovelletaan kausisopimusta. Tutustuthan huolellisesti sopimusehtoihin ennen uudelle kaudelle ilmoittautumista. Syyskauden hinnat alkaen 98,80 €/kk. Pakettivaihtoehdot näet hinnastosta. Halutessasi voit varata ajan esittelytunnille, jos et halua ilmoittautua suoraan bäkkäriläiseksi.

 

Kausivalmennus Sopimusehdot

 

Varaa aika äänivalmennuksen esittelytunnille

Kertatunnit ja tuntipaketit hinnastossa

Laulukurssit ja äänenkäytön ryhmävalmennukset

Tilaa Klubiposti

%d bloggaajaa tykkää tästä: