+358 44 552 3736

liisi (ät) aaniluotsi.fi

Liisi

 

Äänenhuollon ja äänenkäytön palvelut

Olen Liisi Pettersson, musiikin ammattilainen ja ihmisäänen asiantuntija. Olen koulutukseltani laulupedagogi ja vokologi FM, ja olen erikoistunut terveen äänen kehittämiseen ja sen vivahteikkuuden, kestävyyden ja ilmaisukyvyn lisäämiseen äänen fysiologian ja psykofyysisten ominaisuuksien perusteella.

 

Olen laulanut koko ikäni ja osannut kuulemma laulaa jo ennen kuin osasin puhua. Solistin roolissa olen saanut laulaa musiikkiluokalla vietetyistä ala-astenvuosista alkaen lapsi- ja nuorisokuorojen riveissä. Lukion jälkeen perustin yhdessä kuorokavereideni kanssa lauluyhtyeen, jolle tuotimme konsertteja ja jonka kanssa esiinnyimme muutenkin paljon. Laulun rinnalla olen soittanut pianoa yli 15 vuotta, niin klassista pianoa kuin vapaata säestystäkin.

 

Yksinlaulutunnit aloitin 18-vuotiaana, ja siitä tieni jatkui luontevasti ammattiopintoihin lukion jälkeen. Opintojeni aikana ja valmistumiseni jälkeen olen laulanut monissa kuoroissa, bändeissä ja solistisissa tehtävissä. Tähänastisesta laulajanurastani voit lukea lisää taiteilijasivultani.

 

Puhetekniikkaan sain kosketuksen jo ala-asteella osaavan luokanopettajani ansiosta, ja mahdollisuus toimia myös puhetekniikan opettajana kiinnosti minua lauluopintojen alusta lähtien. Lähdinkin lopulta opiskelemaan puhetekniikkaa ja vokologiaa, enkä ole sitä päätöstä katunut päivääkään. On ihanaa saada valmentaa myös puheääntä lauluäänen ohella, sillä äänen voimavarojen löytyminen on aina suuri ilo. Valmennustyylistäni voit lukea lisää täältä.

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: