Puhevalmennus

Väsyykö äänesi helposti? Tunnetko palan tunnetta kurkussa tai kipua ääntä tuottaessa?

Katso tämä video, niin kuulet, miten voit vähentää näitä oireita huomattavasti. Halutessasi voit myös tilata Puheammattilaisen viikkokirjeen, josta saat tietoa ja rohkaisua äänesi vapauttamiseen viikoittain.

Tilaa maksuton videosarja ja liity viikkokirjeen tilaajaksi

Autan mielelläni sinua tai työyhteisöäsi käyttämään ääntä vaikuttavammin ja kestävämmin. Olen kymmenessä vuodessa auttanut tuhansia laulajia ja puhujia saamaan äänenkäyttöönsä lisää helppoutta, voimaa, vapautta ja varmuutta. Kun tarvitset tiimillesi innostavan, käytännönläheisen ja tehokkaan koulutuksen, tutustu lisää allaolevasta linkistä.

Tutustu työyhteisöille tarkoitettuihin koulutuksiin ja pyydä tarjous

Vahvasti äänessä -valmennuksesta saat luottamusta äänenkäyttöön, apua käheytyvälle tai kiristyvälle äänelle, rohkeutta ääni-ilmaisuun ja iloa ja varmuutta esiintymiseen. Opit vaikuttamaan äänelläsi ja löydät uusia tapoja vakuuttaa kuulijasi.

Tutustu Vahvasti äänessä -valmennukseen

Puheen flow -verkkovalmennus on tarkoitettu oman äänensä kehittämisestä kiinnostuneille opettajille, kasvattajille, yrittäjille, terapeuteille, kouluttajille ja muille puheammattilaisille. Kun haluat tutustua ääneesi itsenäisesti, tutustu Puheen flow -kurssiin.

Tutustu Puheen flow -kurssiin