Yleiset palveluehdot

ÄÄNILUOTSIN YLEISET PALVELUEHDOT:

Ääniluotsin verkkokalenterista voi varata aikoja yksilövalmennukseen, ryhmätuntien ajankohdista ilmoitetaan erikseen Ääniluotsin verkkosivustolla. Sekä puhe- että laulutunnit ovat nimikkeellä “Äänivalmennus tai Äänivalmennus Online”.

Tuntien varaaminen

Kaikkien tuntien siirto- ja peruutusaika on 24 h, ja muutokset tuntien ajankohtaan tehdään verkkokalenterissa, ellei Ääniluotsin, jäljempänä kouluttaja, kanssa ole toisin sovittu.

Tuntien maksaminen

Kertatunnit maksetaan tunnin yhteydessä sirullisella pankki/-luottokortilla (myös visa electron käy) tai verkkokaupassa, ja muut tunnit laskutetaan erillistä sopimusta soveltaen. Online-tunnit maksetaan aina ennakkoon.

Varatessaan ajan asiakas sitoutuu tulemaan kyseiselle tunnille. Mikäli asiakas jostain syystä ei pääse tunnille eikä ehdi perumaan sitä ylläolevien peruutusehtojen mukaisesti, hän on velvollinen maksamaan kyseisen tunnin hänelle lähetetyn laskun perusteella.

Tuntien voimassaolo

Tunteja on mahdollista ostaa 2–5 kerran kursseina erikseen määriteltävin sisällöin. Kurssiin kuuluvat tunnit on pidettävä neljän (4) kalenterikuukauden kuluessa kurssin ostohetkestä.

Kouluttaja

Ääniluotsilla kouluttajana toimii Liisi Pettersson ja pääsääntöisesti tunnit ovat hänen pitämiään. Kouluttajan sairastuessa tunti saatetaan joutua perumaan, mutta tästä lähtee asiakkaalle tieto aina erikseen. Kouluttajalla on lupa perua tunti myös omien lauluesiintymisten tai luentokeikkojen takia, kunhan peruutus tulee viimeistään 2 vrk ennen tunnin ajankohtaa. Mikäli kouluttaja joutuu olemaan pitkään poissa esimerkiksi sairausloman takia, asiakkaan kanssa sovitaan tuntien korvaamisesta, siirrosta tai sijaismenettelystä.

Asiakkaan henkilötiedot

Rekisteröityessään asiakas antaa yhteystietonsa Ääniluotsin käyttöön, ja niitä käytetään tiedottamiseen ja asiakaskirjeenvaihtoon. Asiakas voi milloin vain halutessaan poistua postituslistalta. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Tervetuloa tunnille!